dubb95.blogspot.com

dubb95.blogspot.com

About me

10 December 2010

SeRam??ツ

...SALAM...

entri hari nie.. black mahu cte pasal kejadian yang terjadi hari tu.. nak tahu apa ctenya tak? sebelum tu..black nak ketawa dulu lar.. "HAHAHAHAAA.." ok.. dah.. camnie ctenya.. smlam.. ade seorang lelaki.. namanya ALIFF AIMAN.. dia send satu link kat black.. black open lar.. OMG!!.. nak tahu apa yang dia send?


..NIE DIA..

seram tak?? ntah lar.. black tengok tak seram pown.. mmm.. then black berpikiran 'NEGATIVE'.. sudah bertanduk atas kepala.. hahahaa.. black send link tue kat friend black plak.. hihihi.. nama dia ANDREA.. time tue bukan dia aje yang tengok.. kakak dia sekali ikut tengok.. bukan main terkejut mereka berdua.. then.. black received 1message.. 'open'.. tahu2.. message dari andrea rupanya.. tahu apa dia kata? "FUCK BETUL YOU NIE BLACK.. TERKEJUT TENGOK PIX TUE TAHU!" dia terkejut aje.. kakaknya??? haaaa.. tue yang bahaya.. terus OFFLINE.. sampaikan broadband pown xdicabut.. lagipown.. black send tue tengah malam.. hahahaa.. (COEY) hihihi..

hari nie.. black suruh adik black plak tengok pix tue.. hahahaa.. memang takut! hihihi.. spe tak takut kalau terkejut.. kn?? hihihi.. nak tengok pix dia?? aaa..

...NIE POWN DIA...

kat sini memang cantik.. (cantik kew?? ofcoz lar.. hihihi..) pas tengok pix tue.. bukan camtue jadinya.. hihihi..

ok lar.. cukup! hihihi.. maafkan black kalau ada kata2 yang menyinggung perasaan mana2 pihak.. hihihi..

...SALAM...